Rengøring fra

Rengøring fra AtZ
 

Personalepolitik

Vores personale er grundstoffet i vores kvalitet, service, sikkerhed og image, det er derfor et krav fra os, at alle der bliver ansat i vores virksomhed, gennemfører og består vores uddannelseskursus.

På kurset bliver der undervist i rengøringsproduktkendskab, rengøringsmetoder, kendskab til og behandling af træsorter, linoleum, klinker, fliser osv. osv. Yderligere bliver der undervist i personlig fremtræden og normer, konduite, ansvarlighed, initiativ, sikkerhed og forventninger til samarbejdet. Vores personalehåndbog med bla. personaleregler, påklædning, ID-skilte, hygiejne mv. er ligeledes en af grundstenene i vores samarbejde med personale og kunder. Dansk i skrift og tale er en forudsætning for at arbejde i AtZ.

Først når kurset er slut og "fårene er skilt fra bukkene", underskrives ansættelseskontrakten. Der bliver løbende afholdt opfølgningskurser.

Vores rengøringspersonale bliver altid antaget til at arbejde på faste arbejdspladser, det gir' tryghed og sikkerhed både for vores kunder og os.

Sikkerhed og ansvarlighed
fra
Rengøring fra AtZ´

 

Material copyright © AtZ - Rengøring - - Design: RBF-webdesign.dk